Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Hírek, érdekességek

Tartós, szép és örökélet garancia jár hozzá. Mi az?

Amint arról már többször beszámoltunk, az itthoni fémmentes fogpótlások zömét kitevő hagyományos cirkon megoldásoknak két komoly problémája van. Az egyik a külső felszín letöredezése, a másik pedig az elkészítés miatti korlátozott pontosság, ami a fogpótlás aláromlásához vezethet. Legyen az fogászat, fogorvos vagy páciens, azért jó tudni erről, mivel a fogpótlás idő előtti cseréjét okozhatja, ami nem két fillér. Nem véletlen, hogy a fogászati szakmában iránymutató cégeknél a hagyományos cirkon fogpótlás egyre inkább a háttérbe szorul.

A világ legnagyobb fogimplantátum gyártó és piacvezető megoldásairól ismert svájci Straumann fejlesztései különösen figyelemre méltóak. Ahogy Elon Musk és a Tesla tette az autóiparral, úgy teszi a Straumann a modern fogpótlással. Teljesen digitálisan előállított ún. full contour és anyagában színezett cirkon és üveg-kerámia fogpótlás típusokat fejlesztett ki, amelyek legnagyobb előnye, hogy nem törékenyek és eddig elképzelhetetlen pontosságú foghoz való illeszkedést tesznek lehetővé. Így minimalizálva az aláromlást és növelve a tartósságot. Ráadásul azoknak, akiknek eddig gondja volt, hogy a korona, foghéj nagy és vastag, jó hír: nagyon vékonyra készíthetők anélkül, hogy ez a sérülékenységüket okozná. A kivételes minőség szavatolása érdekében a Straumann a fogpótlásokat saját lipcsei laboratóriumában készíti. Az elkészített megoldások névre szólóak és vonalkóddal ellátottak, amelyekre örökélet garancia jár. 

Ezért nagy öröm, hogy a kecskeméti Dent-A-Lux Fogászat megkapta a Straumann teljes termék palettáját. Így pácienseink olyan minőségű fogpótlásokhoz juthatnak, amit jelenleg Európában csak a Straumann lipcsei gyárában tudnak előállítani. Bízunk benne, hogy egyre többen választják ezt a színvonalat, mivel több, mint 25 év tapasztalata mondatja: a minőség az egyetlen, ami kifizetődő. Annál is inkább, mivel az árát magyarosítottuk…

Ha a cikk elnyerte a tetszését és úgy gondolja, hogy másnak is hasznos lehet, kérjük ossza meg! Mivel a FaceBook jelenlegi üzletpolitikája miatt az itt leírtak ún. egészségügyi információk és másképp nem terjeszthetőek. Köszönjük!

#fogorvos #fogászat #fogbeültetés #fogimplantatum #fogpótlás #cirkon# Kecskemet #Straumann

 

 

 

Megosztás


Kapcsolódó cikkek

 

 

 

 

 

 


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (232)