Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Hírek, érdekességek

Cirkon korona és fogpótlás -az új generáció.

A cirkon-kerámiát a fogászatban korona és fogpótlás készítésére használják. Számos előnye mellett  hátránya, hogy a legmagasabb esztétikai elvárásoknak nem minden esetben felel meg. Ennek legfőbb oka, hogy matt és mivel a fog, amit utánozni szeretnénk vele, átereszti a fényt, a cirkon alig vagy egyáltalán nem. Emiatt az ebből készített korona és fogpótlás főként a frontfogak ellátásakor fellépő esztétikai elvárásának nem minden esetben felel meg. Legalábbis -ez volt mostanáig! A legújabb generációs és főként a frontfogak ellátására kifejlesztett cirkonok ugyanis már képesek átereszteni a fényt. Sőt! Az ilyen anyagból készített korona és fogpótlás esztétikuma vetekszik az eddig etalonnak számító LiSi préskerámiáéval. A fejlesztések két éllovasa az olasz ZirkonZahn és a német Ivoclar-Vivadent. A ZirkonZahn fényáteresztő cirkon korona és fogpótlás anyagai már most, az Ivoclar-Vivadent termékei pedig májusban, az európai megjelenéssel egyidőben lesznek elérhetőek a Dent-A-Lux Fogszakorvosi Rendelőben. (Az illusztráción látható fogak a ZirkonZahn-tól származnak.)

Ha a cikk elnyerte a tetszését és úgy gondolja, hogy másnak is hasznos lehet, kérjük ossza meg! Mivel a FaceBook jelenlegi üzletpolitikája miatt az itt leírtak ún. egészségügyi információk és másképp nem terjeszthetőek. Köszönjük!

A cikk termékmegjelenítést tartalmaz: a ZirkonZahn a Zirkonzahn GmbH, An der Ahr 7., I-39030 Gais, az Ivoclar-Vivadent az Ivoclar Vivadent GmbH, Dr. Adolf Schneider Str. 2, D-73479 Ellwangen márkajele.

Megosztás


Kapcsolódó cikkek


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (213)