Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Hírek, érdekességek

VIGYÁZUNK ÖNRE!

A KECSKEMÉTI DENT-A-LUX FOGÁSZAT FOGORVOSI ELLÁTÁSAIT A MAGYARORSZÁGON TERJEDŐ KORONAVÍRUS (COVID-19) JÁRVÁNY MIATT AZ EMMI MINISZTERI RENDELETTEL ÖSSZHANGBAN ÉS A WHO AJÁNLÁSA SZERINT MEGVÁLTOZTATTA. ÍGY PÁCIENSEINK TOVÁBBRA IS A TŐLÜNK MEGSZOKOTT MINŐSÉGŰ ELLÁTÁST KAPJÁK, TELJES BIZTONSÁGBAN, A FERTŐZÉSVESZÉLY KIZÁRÁSÁVAL.

Telefonon, e-mailben előzetesen egyeztetett időpontban állunk a pácienseink rendelkezésére. Mindenkit magára és másokra tekintettel arra kérünk, hogy a megadott időpontokat betartani szíveskedjen. Így a páciensek találkozása okozta fertőzésveszély elkerülhető.

A pácienseinket nem várakoztatjuk, előzetesen egyeztetett időpontban fogadjuk Önöket. A váróhelyégben eltöltött idő: NULLA! Más pácienssel való találkozás: NULLA!

Lázas, megfázásos, hurutos (orrfolyás, torokfájás, köhögés, légzési nehezítettség) tünetek esetén azok elmúltáig a fogászati kezelés elhalasztását javasoljuk. Mivel a fogorvosi ellátás során -ultrahangos fogkőeltávolítás, fogfúrás, csiszolás, stb.- keletkező ún. dentális aeroszol (kórokozókat tartalmazó vízpermet) a meglevő betegséggel legyengített szervezetnek akár a drasztikus romlását is okozhatja.

Pácienseinknek a rendelőbe érkezés után alapos kézmosást és kézfertőtlenítést kell végezni. A fogorvosi ellátáson kívül a rendelő teljes területén maszkot kell viselni.  Így a kilélegzett levegőben és a megérintett felszíneken levő potenciális korokozók mennyisége, ezáltal a rendelői fertőzés veszélye minimalizálható.

A fogorvosi ellátás előtt a hatályos rendelet és a WHO ajánlása szerint COVID-19 kockázatelemzést végzünk. Ennek eredménye és a beavatkozás típusa határozza meg, hogy a fogászati kezeléshez negatív PCR vizsgálati eredmény szükséges-e.

Az egy nap ellátandó páciensek számát korlátoztuk. Azért, hogy elég idő legyen a kezelések között szükséges fertőtlenítéshez, légtisztításhoz.

Minden páciensünk fogászati ellátásához a számára előkészített sterilizált műszereket, kézidarabokat, eszközöket használunk. A kezeléseink során kapható fertőzés esélye: NULLA!

A beavatkozásainkat egyszerhasználatos, steril védőfelszerelésben, maszkban, szemüvegben végezzük. Így védjük magunkat és Önöket a fertőzéstől.

A szájsebészeti beavatkozásokhoz, fogbeültetés, fogimplantátum behelyezése, csontpótlás típusú ellátásainkhoz eddig is a legmagasabb fokú sterilitást alkalmaztuk, ezért azokat továbbra is a nálunk megszokott módon végezzük.

A fogorvosi és szájsebészeti beavatkozásainkat valamint azok közegészségügyi vonatkozását folyamatosan fejlesztjük. Annak érdekében, hogy Önök által megszokott minőségi ellátásainkat tökéletes biztonságban végezhessük.

Bízunk benne, hogy együtt sikerül úrrá lenni és megoldani ezt a mostani különleges helyzetet. Ki-ki a maga eszközeivel. Mi a kezeléseinkkel. A tőlünk megszokott módon. Vigyázva Önökre.

Ha a leírtak elnyerték a tetszését és úgy gondolja, hogy másnak is hasznos lehet, kérjük ossza meg! Mivel a FaceBook jelenlegi üzletpolitikája miatt az itt leírtak ún. egészségügyi információk és másképp nem terjeszthetőek. Köszönjük!

A járványhelyzetben a kezeléseinkhez alkalmanként és páciensenként felhasznált védőfelszerelés, fertőtlenítőszerek és járulékos költségek ára: 9800- Ft.

fogorvos Kecskemét, fogászat Kecskemét, Dent-A-Lux, fogbeültetés, fogimplantátum, fogpótlás, fogfehérítés, csontpótlás, koronavírus, COVID-19, együttsikerül

 

 

 

Megosztás


Kapcsolódó cikkek

 

 

 

 

 

 


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (239)