Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Hírek, érdekességek

Fogbeültetés és csontpótlás. Akár foghúzás után – azonnal!

Fogimplantátum behelyezése és csontpótlás egyszerre? Igen! Az általunk alkalmazott módszerrel a fogbeültetés olyan kiterjedt csonthiány pótlásával egyidőben is elvégezhető, ami más eljárásokkal nem lenne lehetséges. Sőt! Akár a foghúzás után azonnal. Csontpótlás és fogbeültetés (fogimplantátum behelyezése): egyszerre!  

Pácienseink közt az idők folyamán egyre több lett azoknak a száma, akiknél kiterjedt foghiány, letört, gyulladást okozó fogak és nagy fokú csonthiány egyszerre voltak jelen. Szerettünk volna olyan megoldást találni a számukra, amihez a hagyományos fogpótlásoktól eltérően nem kell a saját fogaikat lecsiszolni. Nem kell gyakran 1-1.5 évet várni, amíg a fogpótlás elkészülhet. Amíg az első gyulladt fog eltávolítása és a helyének gyógyulása után következhet a csontpótlás, majd ennek a csontosodása után megtörténhet a fogbeültetés. Végül pedig a fogimplantátum beépülése után elkészülhet a várva-várt fogpótlás. Idő-idő. Nagyon sok idő. Valóban így kell lennie? Másképp nem lehet biztonságosan és sikeresen elvégezni a fogimplantátum behelyezését és a csontpótlást, akár a foghúzás után azonnal? 10 évbe került, hogy a kívánt választ megtaláljuk és az átalunk alkalmazott módszerrel kezelt páciensekkel szerzett tapasztalatok alapján kijelenthessük:

1.: A fogászati implantáció és csontpótlás, akár még nagyfokú csonthiány és foghúzás után azonnal elvégezhető: egyszerre! Miközben a hosszú távú sikeresség: 99.8% (!).

2.: Az így elvégzett fogbeültetés-csontpótlás, akár foghúzás után azonnal, lényegesen lerövidíti a páciensek fogpótláshoz jutási idejét más módszerekhez képest.

3.: Az általunk alkalmazott anyag és technológia más módszerekkel összehasonlítva hosszútávon stabil és térfogatálló. Eltérően pl. az átültetett csonttól, ami idővel felszívódhat. Sőt! Még olyankor is amikor a saját csont betegség miatt -pl. csontritkulás (oszteoporózis)- veszít a tömegéből. Vagyis. Hosszú idővel a fogbeültetés után sem kell arra számítani, hogy az általunk pótolt csont leépül és a fogimplantátum és vele a fogpótlás kiesik.

4.: A módszerünkkel végzett fogászati implantáció és csontpótlás gyulladásos vagy kilökődési reakciót nem mutat.  

3.: Állításaink valódiságát mi sem igazolja jobban, hogy az első így ellátott páciensünk egy csontritkulásban szenvedő hölgy volt. 10 évvel ezelőtt… Aki ma is változatlanul használja a fogimplantátumokra rögzített fogpótlását.

Ha a cikk elnyerte a tetszését és úgy gondolja, másnak is hasznos lehet, kérjük ossza meg. Mivel a FaceBook jelenlegi üzletpolitikája miatt az itt leírt ún. egészségügyi információk, másképp nem terjeszthetők. Köszönjük!

A cikk termékmegjelenítést tartalamaz: Straumann BL implantátum a Straumann AG márkajelzése, a BioOss csontpótlóanyag a Ed. Geistlich Söhne AG márkajelzése.

A cikkben leírt tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért, kérjük, hívja vagy keresse fel rendelőnket. Szívesen állunk a rendelkezésére.

Megosztás


Kapcsolódó cikkek


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (210)