Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Fogimplantátum

HAGYOMÁNYOS MÓDSZER

FELTÁRÁS

A fogbeültetés első fázisa, a páciens megfelelő előkészítése, steril körülmények biztosítása és a beavatkozást teljesen fájdalmatlanná tevő érzéstelenítés után a fogatlan állcsontgerincet borító ínyen, az implantátum tervezett helyének megfelelően metszést ejtünk és az alatta lévő csontot szabaddá tesszük.

CSONTFÉSZEK KIALAKÍTÁSA

A fogbeültetés során a műgyökér hosszának és átmérőjének megfelelő csontfészek több lépésben kerül kialakításra. Ez egyrészt a környező ér- és idegképletek elkerülése, másrészt az implantátumfészek kíméletes kialakítása miatt fontos, mivel drasztikusabb behatáskor a keményszövet sérülhet, ami később akár a műgyökér elvesztését is okozhatja. Ezért az általunk végzett fogbeültetés során a kezelés lépéseit menet közben digitális röngennel ellenőrizzük, az operációhoz pedig ezen terület egyik legelismertebb gyártójának, a német KaVo cégnek az implantációs eszközeit használjuk.

IMPLANTÁTUM BEHELYEZÉSE

A véglegesre alakított implantátumfészekbe a műgyökeret becsavarjuk, a nyílását, amelyben később a fogpótlást tartó fejrész rögzül, a gyógyulás idejére zárócsavarral fedjük. Ezután - a fogbeültetés végső fázisaként - az ínyt eredeti helyzetébe visszafektetve varrattal rögzítjük

CAD / CAM TECHNIKA

Megosztás


Kapcsolódó cikkek

Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (55)