Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Fogimplantátum

GYÖNYÖRŰ FOGAK AZONNAL

IMPLANTÁCIÓ

Az implantáció CAD/CAM módszerrel, a megfelelő részben leírtak szerint történik. Így nem csak a behelyezendő műgyökerek helyzetét, de annak a szomszédos fogakhoz való vizsonyát is előre meg lehet határozni. Ezen információ alapján a fogtechnikai laboratórium az implantátum behelyezésének idejére elkészíti a megfelelo fejrészt és a rávaló - gyönyörű - fogat.

GYÖNYÖRŰ FOGAT AZONNAL

Az implantációval egyidőben, a műgyökér behelyezését követően rögzítjük az adott szituációhoz alakított fejrészt és a rá illeszkedő koronát.

Az eljárás előnye, hogy a lehető leghamarabb foghoz jut a páciens. Ezen túlmenőleg időt és pénzt takarít meg, mivel egyetlen alkalommal kész van mindaz, ami más technikával több találkozást igényelne. A lágyrész gyorsabb és szebb gyógyulását eredményezi, hiszen a CAD/CAM módszer önmagában is minimális sérülést okoz csupán, amit még fokoz, hogy az ínyszél az implantátumra rákerülő foggal együtt, annak a felszínéhez gyógyul. Előfeltétele azonban, hogy a behelyezett műgyökér megfelelően stabil legyen, ezért ehhez speciális alakú és felszíni kialakítású implantátumokat javasolunk, mint amilyenek a Straumann TE SLActiveR vagy a Straumann Bone Level SLActiveR.

Megosztás


Kapcsolódó cikkek

Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (42)