Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Hírek, érdekességek

NAGY Fogimplantátum - Fogbeültetés AKCIÓ!!!

Találja meg az Önhöz illőt, a fogbeültetés árát most mi álljuk!

1.: SGS Dental P5D fogimplantátum + felépítmény + korona (teljes kerámia borítású 3D Print Nikkel mentes nem allergizáló korona) 395 000- Ft.

Az SGS Dental ár-érték arányban verhetetlen, kiváló minőségű termékeit szívből ajánljuk. Mindent tud, amit a Straumann és Astra csúcs implantátumokon kívül bárki más – lényegesen kedvezőbb áron. Gyártói élettartam garanciával!

2.: Straumann BL Titanium SLA fogimplantátum + felépítmény + korona (teljes kerámia borítású 3D Print Nikkel mentes nem allergizáló korona) 436 000- Ft.

A világelső svájci fogimplantátum gyártó terméke, amiből 25 éve egyet sem veszítettünk! A Straumann több mint 40 éve egyet jelent a kompromisszum mentes minőséggel. Olyan fejlesztésekkel, ami senki másnak nincs: Roxolid fogimplantátum titánból és cirkonból a még nagyobb stabilitásért, SLActive becsontosodást serkentő felszín a gyorsabb beépülésért. Gyártói élettartam garancia a fogimplantátumra és felépítményre! Most akcióban: egyénileg készített prémium felépítménnyel!

3.: Astra DS Prime Taper fogimplantátum + felépítmény + korona (teljes kerámia borítású 3D Print Nikkel mentes nem allergizáló korona) 495 000- Ft.

A nagyhírű gyógyszergyártó cég világhírű fogimplantátum részlegének legmodernebb fejlesztése azoknak, aki nem szeretnek várni, mindent azonnal akarnak. Az Astra DS Prime Taper azonnal terhelhető akár rögtön a fogbeültetés után. Ezzel a fogimplantátummal valóban elvégezhető a fogbeültetés akár foghúzás után azonnal. Sőt! Akár a fogpótlás is napok alatt elkészíthető. Teljeskörű gyártói garancia! 

A Dentalux Fogászat Kecskemét, Fogorvos Kecskemét, Dr. Kőhalmi Tamás Fogorvos- Fogbeültetés-Csontpótlás specialista által végzett ellátásokra a következő garanciák érvényesek.
1.: Beépülési garancia: 100% biztosak vagyunk benne, hogy az általunk elvégzett fogbeültetés után a fogimplantátum beépül. Ezért bátran vállaljuk, ha mégse így lenne, a pénzét visszafizetjük!
2.: Termék garancia: Minden általunk elvégzett fogbeültetés után gyártói élettartam garancia jár Önnek a beültetett fogimplantátumokra és alkatrészeire. 
3.: Ár garancia: Ha Ön a hirdetésben szereplő fogimplantátumot a miénknél kedvezőbb áron máshol megkapja, úgy garantáljuk és vállaljuk, hogy még kedvezőbb ajánlatot készítünk Önnek! Ennek feltétele, hogy a tényt jelezze cégünknek és a másik fogorvostól/fogászattól kapott írásos ajánlatot bemutassa kollégánknak.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Bővebb információért kérem keressen minket telefonon: 06-76-321-477, hogy konzultációra időpontot egyeztethessünk Önnek. Várjuk szeretettel!

 

Megosztás


Kapcsolódó cikkek

 

 

 

 

 

 


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (257)