Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Hírek, érdekességek

NAGY Fogimplantátum - Fogbeültetés AKCIÓ!!!

Találja meg az Önhöz illőt, a fogbeültetés árát most mi álljuk!

1.: SGS Dental P5D fogimplantátum + felépítmény + korona (teljes kerámia borítású 3D Print Nikkel mentes nem allergizáló korona) 395 000- Ft.

Az SGS Dental ár-érték arányban verhetetlen, kiváló minőségű termékeit szívből ajánljuk. Mindent tud, amit a Straumann implantátumokon kívül bárki más – lényegesen kedvezőbb áron. Gyártói élettartam garanciával és még 2023-as áron! 

2.: Straumann BL Roxolid SLA fogimplantátum + felépítmény + korona (teljes kerámia borítású 3D Print Nikkel mentes nem allergizáló korona) 454 000- Ft.

A világelső svájci fogimplantátum gyártó terméke, amiből 25 éve egyet sem veszítettünk! A Straumann több mint 40 éve egyet jelent a kompromisszum mentes minőséggel. Olyan fejlesztésekkel, ami senki másnak nincs: Roxolid fogimplantátum titánból és cirkonból: tökéletesen szövetbarát, nem allergizál és a hagyományos titánhoz képest nagyobb terhelés esetén sem törik el. Gyártói élettartam garancia a fogimplantátumra és felépítményre! Most akcióban: egyénileg készített prémium felépítménnyel!

3.: Straumann BLX Roxolid SLActive azonnal/korai terhelhetőségű fogimplantátum + felépítmény + korona (teljes kerámia borítású 3D Print Nikkel mentes nem allergizáló korona) 515 000- Ft.

A világ legjobbjának tartott Straumann BLX Roxolid SLActive akcióban! Az eredeti svájci változat. Ami nem titán, hanem erősebb és teljesen szövetbarát roxolid anyagú. Formája, speciális felszíne miatt tudományosan bizonyított, azonnali vagy korai terheléskor sem esik ki.  Akciónkban most olyan áron kínáljuk, amit csak egy Straumann referencia rendelő adhat. High-tech akciós csomagban! A Straumann BLX Roxolid SLActive azonnal terhelhető akár rögtön a fogbeültetés után. Ezzel a fogimplantátummal valóban elvégezhető a fogbeültetés akár foghúzás után azonnal. Sőt! Akár a fogpótlás is napok alatt elkészíthető. Teljeskörű gyártói garancia! 

A Dentalux Fogászat Kecskemét, Fogorvos Kecskemét, Dr. Kőhalmi Tamás Fogorvos- Fogbeültetés-Csontpótlás specialista által végzett ellátásokra a következő garanciák érvényesek.
1.: Beépülési garancia: 100% biztosak vagyunk benne, hogy az általunk elvégzett fogbeültetés után a fogimplantátum beépül. Ezért bátran vállaljuk, ha mégse így lenne, a pénzét visszafizetjük!
2.: Termék garancia: Minden általunk elvégzett fogbeültetés után gyártói élettartam garancia jár Önnek a beültetett fogimplantátumokra és alkatrészeire. 
3.: Ár garancia: Ha Ön a hirdetésben szereplő fogimplantátumot a miénknél kedvezőbb áron máshol megkapja, úgy garantáljuk és vállaljuk, hogy még kedvezőbb ajánlatot készítünk Önnek! Ennek feltétele, hogy a tényt jelezze cégünknek és a másik fogorvostól/fogászattól kapott írásos ajánlatot bemutassa kollégánknak.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Bővebb információért kérem keressen minket telefonon: 06-76-321-477, hogy konzultációra időpontot egyeztethessünk Önnek. Várjuk szeretettel!

 

Megosztás


Kapcsolódó cikkek

 

 

 

 

 

 


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (257)