Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Rögzített fogpótlások

CIRKON DIOXID - KERÁMIA

...kompromisszummentes esztétikum.

Cirkon vagy cirkon dioxid a neve annak a kerámiának, amelyet bár a gyógyászat számos területén már régóta használnak, korona és hídpótlások készítéséhez csak a legutóbbi kutatásoknak és technológiáknak köszönhetően kezdtek el alkalmazni.

A cirkon dioxid terhelhetősége olyan nagy , hogy még csípőprotéziseket is készítenek belőle. A kémiai képlete ZrO2, amely manapság még cirkoniumoxidként és cirkonoxidként is ismert. A tudománynak végre sikerült egy olyan anyagot kifejlesztenie, amely a fogpótlások számára minden, régóta áhított "top-tulajdonságot" egyesít: fogszínű, biokompatibilis, így allergiásoknak is ideális és extrém terhelhetőségű. A cirkon dioxidból készült korona vagy hídpótlás végre nem úgy néz ki, mint egy fogpótlás! A legmagasabb esztétikai elvárásoknak is megfelel és fémmentes! ...összefoglalva: a Cirkon dioxid „hightech made in Germany“, amellyel a modern tudomány révén olyan korszerű fogpótlása lehet, aminél a tökéletes esztétikum és a hosszútávú tartósságért felelős illeszkedési pontosság magától értetődően természetes.

Előnye:Esztétikum, tartósság, a hagyományos megoldásokhoz képest kevesebb fogállományt kell „lecsiszolni“, korona és hídpótlások készítésére egyaránt lakalmas.

Hátránya:a hagyományos megoldásokhoz képest magasabb ár.

Megosztás


Kapcsolódó cikkek

Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (27)