Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Dent-a-Lux fogászat - Fogorvos Kecskemét

Fogimplantátum – Fogbeültetés Kecskemét

Dent-A-Lux

A fogimplantátum behelyezése vagy fogbeültetés a kecskeméti Dentalux fogászat egyik fő profilja. A Dr. Kőhalmi Tamás korábbi klinikai fogorvos által vezetett kecskeméti fogászat Magyarországon azon kevesek közé tartozik, amelyet a világelső fogimplantátum gyártó svájci Straumann a referencia rendelőjének választott.

A fogimplantátum olyan műgyökér, amit az állcsontba helyezve kiválható a hiányzó fog. Maradék fogak esetén azok károsítása, lecsiszolása nélkül készíthető rögzített fogpótlás. Legyen az korona vagy hídpótlás. Teljes fogatlanság esetén pedig olyankor is stabil fogpótlás készíthető, amikor egyébként csak kivehető fogsor alkalmazható, amivel gyakran nehéz az étkezés, társas érintkezés, a mindennapi lét..

A Dent-A-Lux-hoz olyan ellátások fűződnek, amiket idehaza itt végeztek először. Legyen az fogimplantátum, fogbeültetés vagy csontpótlás -30 év tapasztalata és számos páciens, akár a Google-on is olvasható véleménye alátámasztja, ebben a rendelőben hosszútávon működő valódi minőséget kapunk. A fogimplantátumokra és alkatrészeire élettartam garanciát vállalnak. Erre azonban még nem volt szükség, mivel a Straumann műgyökerek sikeressége a legmagasabb a világon. Hasonlóan magas az itt végzett csontpótlások sikeressége. Ezért mernek és bátran vállalnak pénzvisszafizetési garanciát rá. Az egyik legnépszerűbb ellátás a fogeltávolítás utáni azonnali fogbeültetés:

Dent-A-Lux

Sőt! Speciális fogimplantátum alkalmazásával a fogpótlás is akár azonnal vagy a megszokotthoz képest lényegesen hamarabb elkészíthető. Jó hír ez azoknak, akik mindent azonnal szeretnének.

A számítógéppel tervezett és irányított fogbeültetés egyike a legmodernebb eljárásoknak, amivel akár a szokásos műtét is kiváltható. Érdekesség, hogy a rendelőt vezető Dr. Kőhalmi Tamás akkor járt a Leuveni Egyetem Fogorvosi Szakára, amikor a helyi startup cégnek számító Materialise kifejlesztette ezt a technikát. Bár a módszer azóta sokat fejlődött, a kecskeméti Dentalux fogászat egyike a legtapasztaltabbaknak, hiszen több mint 20 év óta végeznek fogbeültetést ezzel a módszerrel.

Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük nézze meg a témával kapcsolatos további internet oldalunkat. Facebook és Instagram portálunkon rendszeresen friss információt talál szolgáltatásainkról, akcióinkról. Konzultációra időpontot foglalni rendelési időben telefonon lehet: 06-76-321-477. Várjuk szeretettel!

Megosztás


Kapcsolódó cikkek

MIBŐL VAN AZ IMPLANTÁTUM

A Dent-A-Luxnál behelyezett implantátumok a legkorszerűbb technológiával, kizárólag ötvözetlen, tiszta titánból készülnek. Ez az egyetlen olyan fém, amely amellett, hogy elég erős, semmiféle allergiát nem okoz és mivel teljesen szövetbarát, az emberi szervezet a sajátjaként fogadja el a fogbeültetés után.


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (11)