Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Dent-a-Lux fogászat - Fogorvos Kecskemét

Mosolytervezés

Miről is szól

Bizonyára mindenkinek vannak az ismerősei között olyanok, akik, elszíneződött, töredezett, rendellenes helyzetű fogaik miatt nem mernek mosolyogni és emiatt önbizalomhiánnyal küszködnek. Az ő számukra jelent megoldást az a modern esztétikai fogászati eljárás, melynek segítségével a kozmetikailag és legtöbbször a rágóképesség szempontjából is előnytelen fogakat esztétikailag és funkcionálisan helyreállítjuk. A név arra utal, hogy megfelelő technikával a fogakat megtervezzük olyannak, amilyennek szeretnénk, hogy legyenek, majd mindezt a valóságban, a páciens szájában is megvalósítjuk. Így végre azok is, akik korábban zavarba jöttek, ha mosolyogniuk kellett, ismét magabiztosan, teli szájjal nevethetnek. Ahogy egy kedves páciensünk mondta az ellátása után: dream comes true!

Tekintse meg microsite-unkat:  mosolyklinika.hu

Lépésről lépésre

1A kezelést alapos szájvizsgálat előzi meg. Ekkor feltérképezzük a probléma forrását, a csúnya, elszíneződött, töredezett, rendellenes helyzetű fogakat. A beavatkozás előtti állapotról fényképeket készítünk és lenyomatot veszünk. Így a későbbi változtatásokat az eredetivel összehasonlítva sokkal jobban nyomon lehet követni.

2Ezt követi az ún. analízis. A szájvizsgálat eredményének számítógéppel és analóg módon történő elemzése alapján elkészítjük, hogyan nézzenek ki a fogak optimálisan. Ennek során, természetesen, a páciens igényét a legmesszebbmenőkig figyelembe vesszük és megbeszéljük, milyen kezelésekre van szükség ahhoz, hogy gyönyörű fogai legyenek.
Fontos tudni, hogy mindeddig a szájban semmilyen kezelés még nem történt! Épp ezért más módszerektől eltérően, az általunk alkalmazottnál nem fordulhat elő, hogy a kezelés után derüljön ki, az eredmény nem tetszik. A beavatkozás okozta változás ugyanis a fogakban már nem visszafordítható!
Az analízisünk eredményét a páciens akár magával viheti, otthon nézegetheti, barátoknak, ismerősöknek megmutathatja és kikérheti véleményüket.

3Miután a páciens az analízisünk eredményét jóváhagyta, elkezdődik a kezelés. A tapasztalat azt mutatja, hogy a gyönyörű fogak eléréséhez nem ritkán komplex beavatkozásra van szükség. Mindez, nálunk egy helyen megoldható, mivel rendelőnkben a korszerű esztétikai fogászat teljes tárháza rendelkezésre áll, a fogfehérítéstől a héjkerámiáig, a lágyrész managementtől a regeneratív sebészetig, a részleges koronától a fogbeültetésig. Fontos azonban számunkra, hogy ezeket mindig egyénre szabottan használjuk, mindig azt, ami a páciens esetének megoldása szempontjából optimális!

4Átadás és kontroll. A kezelések végeztével a páciens gyönyörű, új fogakat, s ezzel együtt nem ritkán szinte új életet is kap.
Bármennyire pozitív is azonban a változás, az ellenőrzésről soha sem szabad megfeledkezni. Mivel összetett kezelésekről van szó, a tartós siker szempontjából elengedhetetlen, hogy a kialakított új állapotot a páciens otthoni körülmények közt fenn tudja tartani. Ehhez pedig megfelelő, professzionális kontrollra van szükség!

Kiknek ajánljuk?

A mosolytervezést mindenekelőtt azoknak ajánljuk, akik olyan problémával kűzdenek, ami ezt a kezeléstipust indokolttá teszi. Azaz csúnya, elszíneződött, töredezett, rendellenes helyzetű fogaik vannak. Azoknak, akiknek a minőség nem luxus, hanem természetes elvárás a mindennapokban. Akik igényesek önmagukkal és a környezetükkel szemben és fontos számukra, hogy a megjelenésük szerves részét képező mosolyuk mögül előbukkanó fogaik esztétikusak legyenek.

Melyik megoldást válassza?

Nálunk a minőség nem luxus, hanem követelmény. Nem csak mondjuk, valóban maximalisták vagyunk. Ezért a megoldásaink is ennek megfelelőek. Mert hiszünk abban, hogy a pácienseink megérdemlik, hogy a legjobb ellátásban részesüljenek. Ehhez azonban nem elég folyamatosan fejleszteni a tudásunkat és naprakésznek, szakszerűnek lenni a rendelőben, hanem megfelelő partnerekre is szükség van. Ezért választjuk a jók közül is a legjobbakat. Úgy, mint a világ egyik legnagyobb prémium esztétikai fogászati anyagait és technológiáit gyártó cég, a német Ivoclar Vivadent GmbH termékeit. Legyen szó héjról, részleges vagy teljes koronáról, az eredmény garantált. Gyönyörű, természeteses fogak, amelyekről senki nem gondolná, hogy nem eredetiek.

Előfordulhat, hogy az optimális eredmény eléréséhez hiányzó fogat is pótolni kell. Ilyenkor a legkorszerűbb fogbeültetéses módszereket szoktuk javasolni, mivel számos előny közül a legfontosabb, hogy a szomszédos fogakat nem kell lecsiszolni. A megfelelő esztétikum és hosszútávú siker szempontjából azonban korántsem mindegy, milyen implantátumot használunk. Ezért ajánljuk a svájci Straumann cég műgyökereit. Több, mint 50 éves szakmai múlt, több mint 3000 (!) publikáció, számtalan, a korát és a konkurenciát messze megelőző forradalmi újítás, a Föld több, mint 38 országában fenntartott állandó jelenlét és a világ legnagyobb implantológiai társaságának a partnere. Ezek a tények. Néhány a Straumannra jellemző legek közül. Nem véletlen, hogy implantátumait szakmai berkekben sokan a jelenleg elérhető legjobbnak tartják. Bár a cég viszonylag keveset költ marketingre, műgyökerei pedig nem tartoznak a legolcsóbbak közé, tudását mi sem mutatja jobban, minthogy az árakra és minőségre érzékeny 80 milliós Németországban évente az összes fogbeültetés felét ezzel az implantátummal végzik! És ez csupán egy ország a sok közül, ahol a Straumann piacvezetőnek számít a maga területén. Mivel kicsi a valószínűsége, hogy egyszerre ennyien tévednének, ráadásul a tudományos tények csakúgy, mint a saját tapasztalataink is azt mutatják, hogy a Straumann implantátumokkal kiváló eredmények érhetőek el – ezért a saját pácienseinknek mi is ezt ajánljuk.

Megosztás


Kapcsolódó cikkek

Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (25)