Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Rólunk

FOGÁSZATI ELLÁTÁS GARANCIÁVAL,
ELÉRHETŐ ÁRON

Fogászati váróA kecskeméti Dent-A-Lux Fogszakorvosi Rendelő 2000-ben, a belváros szívében, a Korona u. 2. szám alatt nyílt meg. Célunk és mottónk akkor és ma is ugyanaz - a világ fogászati élvonalával lépést tartó színvonalú ellátást biztosítani elérhető áron.

Mindez folyamatos fejlesztést és fejlődést igényel. Ezért használjuk fájdalommentes kezeléseinkez a legmodernebb, Európában és a Tengerentúlon már bevált anyagokat és eljárásokat és képezzük folyamatosan tudásunkat, hogy pácienseink számára mindig naprakészek lehessünk.

FOGÁSZATUNK ELÉRHETŐSÉGE

Ezen igény és az eltelt időszak pozitív visszajelzései sarkalltak bennünket, amikor még korszerűbb környezetbe költöztünk és létrehoztuk az új Dent-A-Lux rendelőt Kecskeméten a Kölcsey Ferenc u. 11. szám alatt. Ennek kialakításakor elsődleges szempont volt pácienseink még magasabb szinten történő kiszolgálása, főként a modern esztétikus fogászat, fogbeültetés és diagnosztika területén.

Beavatkozás előtti fogászati konzultációMindehhez természetesen elengedhetetlen a megfelelő és a világ technológiai fejlődésével lépést tartó fogtechnikai háttér. Erről soproni és szombathelyi kollégáink gondoskodnak, akiket hozzánk hasonlóan egyetlen cél vezérel - Ön a választása szerinti legjobb minőséget kapja. Ez az amire kezeléstől függően 3-5 éves garanciát adunk és bátran vállalunk.

A FOGÁSZATI SZÉK MÁSIK OLDALÁN

Dr. Kőhalmi Tamás vagyok, a Dent-A-Lux alapítója és a rendelő szakmai vezetője. 1994-ben végeztem a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvosi szakán. Ezt követően alma materem Szájsebészeti- és Fogászati Klinikáján kezdtem el dolgozni. Mivel az esztétikus fogászat mindig is közel állt a szívemhez, ezért a diplomamunkámat is ezzel kapcsolatos vizsgálatainkból írtam, majd a napi betegellátás és oktatás mellett tovább folytattam a kutatásokat.

Dr. Kőhalmi Tamás fogorvosEnnek elismeréseként 1995-ben az International Association for Dental Research (IADR), a világ legelismertebb, fogorvosi kutatásokat támogató társasága európai tagozatának a díját kaptam, majd 1996-ban az IADR San Francisco-ban tartott nemzetközi kongresszusán volt jegyzett előadásom. Ennek és a közben publikált munkáinknak köszönhetően 1997-ben meghívtak az egyik legnagyobb, amerikai székhelyű fogászati cég európai központjába, Konstanzba, miközben egyetlen magyar előadóként eredményeinket a Dentists of the World szimpóziumon ismertethettem. Ugyanebben az évben szakvizsgáztam és lettem a Fog- és Szájbetegségek szakorvosa. 1998-ban az a megtiszteltetés ért, hogy meghívtak Európa egyik legpatinásabb egyetemére, a Katholieke Universiteit Leuven-re. Mindeközben folyamatosan praktizáltam. A klinikai betegellátás mellett idehaza előbb a Schweizer Zahnarztnál, majd Sopronban, később pedig Hévízen dolgoztam. Majd velem is megtörtént, mint oly sok mindenki mással - megismerkedtem a későbbi feleségemmel.

Fogászati kezelőA család közelségét választva Kecskemétre költöztem s 2000-ben megalapítottam a Dent-A-Lux Fogszakorvosi Rendelőt, ahol ma is dolgozok. Célom és mottóm azóta is változatlan - minőséget elérhető áron kínálni a pácienseinknek. Talán ennek is köszönhető, hogy 2007 óta a világ egyik legnagyobb implantológiai társaságának az ITI (International Team for Implantology) a tagja lehetek és immár a második egymást követő évben ért az a megtiszteltetés, hogy meghívtak az egyik legnagyobb esztétikus fogászati anyagokat gyáró cég, az amerikai Kerr által rendezett European Roundtable-re.

Dr. Kőhalmi Tamás fogorvos munka közbenIdőközben az érdeklődésem a hagyományos kezelések mellett egyre inkább az esztétikai fogászat határterületei és komplex kezelései felé fordult. Ennek köszönhető, hogy mára ellátásaink döntő hányadát az összetett, csont- és lágyrész- valamint foghiányok kozmetikai és funkcionális rendezései teszik ki. Mivel ezen kezelések rendkívül technológia- , anyag- és technikafüggőek, ezért az állandó fejlődés és a naprakész tudás elengedhetetlen. Ebben a következő tudományos és gyakorlati képzések segítettek:

2011: Straumann Kurs am Humanpräparat - Augmentative Verfahren der Hart- und Weichgewebe/ Implatologie, Geistlich course on periodontal plastic surgery therapy of solo and multiple gingival recessions with Mucograft

2012: EUROPERIO7 - 7th Conference of the European Federation of Periodontology, Master Course in Regenerative and Esthetic Periodontal Therapy - Zahnmedizinische Kliniken der Universität Bern, Schweiz

2013: Magyar Tudományos Akadémia ITI Study Club

2014: MAFIT (Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága) tagság

Mindezek elismeréseként 2013-ban rendelőnket a világ egyik, ha nem a jelenleg legelismertebb prémium implantátum és regeneratív anyagokat gyártó cége, a svájci Straumann referencia rendelőjének választotta. Ezúton is köszönjük.

Megosztás

Kapcsolódó cikkek

  • Partnereink
    Gyakori kérdések

    A felhasznált anyagok és technológiák, amelyeket a kezelések során a Dent-A-Lux Fogszakorvosi Rendelőben használunk, a következő nemzetközileg elismert…
    -> Részletek


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2019 | Adatvédelmi tájékoztató