Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Fogászatunkról

Fogászat Kecskemét belvárosában: Dent-A-Lux Fogászat - Dr. Kőhalmi Tamás fogorvos

A Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét belvárosában, Dr. Kőhalmi Tamás fogorvos vezetésével 2000-ben nyílt meg.

Dent-A-Lux-fogaszat-kecskemet, fogorvos-kecskemet-váró

Célunk és mottónk akkor és ma is ugyanaz - a világ fogászati élvonalával lépést tartó színvonalú ellátást biztosítani elérhető áron. Fájdalommentes kezeléseink a modern fogorvoslás minden területére kiterjed, legyen az tömés, fogpótlás, fogbeültetés vagy számítógéppel vezérelt fogimplantátum behelyezés, csontpótlás. A világ #1 fogimplantátum és azóta prémium fogpótlást gyártója, a svájci Straumann 2013-ben a Dent-A-Lux fogászatot választotta referencia rendelőjének.

Dent-A-Lux-fogaszat-kecskemet, fogorvos-kecskemet-konzultació

Mindez folyamatos fejlesztést és fejlődést igényel. Ezért használjuk a legmodernebb, Európában és a Tengerentúlon már bevált anyagokat és eljárásokat és képezzük folyamatosan tudásunkat, hogy pácienseink számára mindig naprakészek lehessünk. Ez az minőség, ami lehetővé teszi, hogy kezeléseinkre 3-5 év, a Straumann termékekre pedig örökélet garanciát kapnak a pácienseink.

Fogorvos Kecskemét, fogászat Kecskemét:
Dent-A-Lux

A SZÉK MÁSIK OLDALÁN: A FOGORVOS

Dr. Kőhalmi Tamás vagyok, a Dent-A-Lux alapítója és a rendelő szakmai vezetője. 1994-ben végeztem a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvosi szakán. Ezt követően alma materem Szájsebészeti- és Fogászati Klinikáján kezdtem el dolgozni. Mivel az esztétikus fogászat mindig is közel állt a szívemhez, ezért a diplomamunkámat is ezzel kapcsolatos vizsgálatainkból írtam, majd a napi betegellátás és oktatás mellett tovább folytattam a kutatásokat.

fogorvos-kecskemét, fogászat-kecskemét-Dr. Kőhalmi TamásEnnek elismeréseként 1995-ben az International Association for Dental Research (IADR), a világ legelismertebb, fogorvosi kutatásokat támogató társasága európai tagozatának a díját kaptam, majd 1996-ban az IADR San Francisco-ban tartott nemzetközi kongresszusán volt jegyzett előadásom. Ennek és a közben publikált munkáinknak köszönhetően 1997-ben meghívtak az egyik legnagyobb, amerikai székhelyű fogászati cég európai központjába, Konstanzba, miközben egyetlen magyar előadóként eredményeinket a Dentists of the World szimpóziumon ismertethettem. Ugyanebben az évben szakvizsgáztam és lettem a Fog- és Szájbetegségek szakorvosa. 1998-ban az a megtiszteltetés ért, hogy meghívtak Európa egyik legpatinásabb egyetemére, a Katholieke Universiteit Leuven-re. Mindeközben folyamatosan praktizáltam. A klinikai betegellátás mellett idehaza előbb a Schweizer Zahnarztnál, majd Sopronban, később pedig Hévízen dolgoztam. Majd velem is megtörtént, mint oly sok mindenki mással - megismerkedtem a későbbi feleségemmel.

fogorvos-kecskemét, fogászat-kecskemét-Dent-A-Lux rendelőA család közelségét választva Kecskemétre költöztem s 2000-ben megalapítottam a Dent-A-Lux Fogszakorvosi Rendelőt, ahol ma is dolgozok. Célom és mottóm azóta is változatlan - minőséget elérhető áron kínálni a pácienseinknek. Talán ennek is köszönhető, hogy 2007 óta a világ egyik legnagyobb implantológiai társaságának az ITI (International Team for Implantology) a tagja lehetek és immár a második egymást követő évben ért az a megtiszteltetés, hogy meghívtak az egyik legnagyobb esztétikus fogászati anyagokat gyáró cég, az amerikai Kerr által rendezett European Roundtable-re.

fogorvos-kecskemét, fogászat-kecskemét-Dent-A-Lux fogpótlásIdőközben az érdeklődésem a hagyományos kezelések mellett egyre inkább az esztétikai fogászat határterületei és komplex kezelései felé fordult. Ennek köszönhető, hogy mára ellátásaink döntő hányadát az összetett, csont- és lágyrész- valamint foghiányok kozmetikai és funkcionális rendezései teszik ki. Mivel ezen kezelések rendkívül technológia- , anyag- és technikafüggőek, ezért az állandó fejlődés és a naprakész tudás elengedhetetlen. Ebben a következő tudományos és gyakorlati képzések segítettek:

2011: Straumann Kurs am Humanpräparat - Augmentative Verfahren der Hart- und Weichgewebe/ Implatologie, Geistlich course on periodontal plastic surgery therapy of solo and multiple gingival recessions with Mucograft

2012: EUROPERIO7 - 7th Conference of the European Federation of Periodontology, Master Course in Regenerative and Esthetic Periodontal Therapy - Zahnmedizinische Kliniken der Universität Bern, Schweiz

2013: Magyar Tudományos Akadémia ITI Study Club

2014: MAFIT (Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága) tagság

Mindezek elismeréseként rendelőnket a világ legnagyobb fogimplantátum és regeneratív anyagokat gyártó cége, a svájci Straumann referencia rendelőjének választotta.

Megosztás


Kapcsolódó cikkek


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (17)