Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Hírek, érdekességek

Nálunk biztonságban van!

A kecskeméti Dent-A-Lux Fogászat fogorvosi ellátásai során Ön a COVID-19 járvány idején is teljes biztonságban van! Ennek érdekében a következő intézkedéseket léptettük érvénybe:

  1. Kecskeméti fogászatunkon a fogorvosi ellátások napi számát korlátoztuk.
  2. Minden egyes páciensünk fogorvosi ellátásához külön a számára előkészített steril műszereket, eszközöket, fúrókat, stb. használunk.
  3. Fogorvosi beavatkozásainkat -tömés, fogpótlás, fogfehérítés, stb.- olyan maszkban és steril egyszer használatos ruhában végezzük, amivel védjük magunkat, hogy ne fertőzzünk másokat és megvédjük Önt, hogy nálunk a fertőzésveszély kizárásával kezelhessük.
  4. A pácienseinket nem várakoztatjuk. A váróhelységben eltöltött idő NULLA! Pácienseink a fogorvoson és asszisztensen kívül mással nem találkoznak!
  5. Minden páciensünk csak az őt ellátó fogorvossal és asszisztenssel találkozik, akik a 2., 3. pontban leírtak szerint garantálják pácienseink egészségének a biztonságát.
  6. A kecskeméti fogászat kezelő és megbeszélő helységeiben a legmodernebb, speciálisan fogorvosi rendelői alkalmazásra gyártott légtisztítókat használunk.
  7. A Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét belvárosi fogorvosi rendelőjében a szájsebészeti ellátások esetében eddig is a legmagasabb fokú sterilitást alkalmaztuk. Ezen körülmények közt a fertőzésveszély esélye gyakorlatilag NULLA. Ezért a fogbeültetés, fogimplantátum behelyezése, csontpótlás típusú ellátásainkat továbbra is a nálunk megszokott módon, maximális sterilitás mellett végezzük.
  8. Azokat a pácienseket, akik magukon akár minimális megfázás, influenza szerű tüneteket észlelnek, arra kérjük, hogy a felgyógyulásukig függesszék fel fogászati kezelésüket. Mivel a magunk és más pácienseink egészségének a megóvása érdekében sajnálattal, nem áll módunkban vállalni az ellátásukat.

Ha a leírtak elnyerték a tetszését és úgy gondolja, hogy másnak is hasznos lehet, kérjük ossza meg!

Mivel a FaceBook jelenlegi üzletpolitikája miatt az itt leírtak ún. egészségügyi információk és másképp nem terjeszthetőek. Köszönjük!

Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét, fogorvos Kecskemét, fogimplantátum, fogbeültetés, csontpótlás

Megosztás


Kapcsolódó cikkek

 

 

 

 

 

 


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (237)