Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Hírek, érdekességek

Nálunk biztonságban van!

A Magyarországon is terjedő koronavírus miatt a kecskeméti Dent-A-Lux Fogászat fogorvosi ellátásaihoz a következő rendelkezéseket léptette érvénybe, hogy pácienseink egészségének a biztonságát garantáljuk.
  1.  Az egy nap ellátandó páciensek számát korlátoztuk.
  2. Minden egyes páciensünk fogorvosi ellátásához külön az ő számára előkészített steril műszereket, eszközöket, fúrókat, stb. használunk.
  3. Ellátásainkat olyan maszkban és steril egyszerhasználatos ruhában végezzük, amivel nem csak magunkat, hanem a pácienseinket is megvédjük a kórokozótól. 
  4. A pácienseinket nem várakoztatjuk meg. A váróhelységben eltöltött idő NULLA! Más pácienssel nem találkoznak!
  5. Minden páciensünk csak az őt ellátó orvossal és asszisztenssel találkozik, akik a 2., 3. pontban leírtak szerint garantálják a pácienseink egészségének a biztonságát.
  6. A fogbeültetés, fogimplantátum behelyezése, csontpótlás típusú ellátásainkhoz eddig is a legmagasabb fokú sterilitást alkalmaztuk, ezért azokat továbbra is a nálunk megszokott módon végezzük.
  7. Azokat a pácienseket, akik magukon akár minimális megfázás, influenza szerű tüneteket észlelnek, arra kérjük, hogy a felgyógyulásukig függesszék fel fogászati kezelésüket. Mivel a magunk és más pácienseink egészségének a megóvása érdekében sajnálattal, nem áll módunkban vállalni az ellátásukat.
Ha a leírtak elnyerték a tetszését és úgy gondolja, hogy másnak is hasznos lehet, kérjük ossza meg! Mivel a FaceBook jelenlegi üzletpolitikája miatt az itt leírtak ún. egészségügyi információk és másképp nem terjeszthetőek. Köszönjük!

Dent-A-Lux Fogászat, fogorvos, Kecskemét, fogimplantátum, fogbeültetés, csontpótlás

 

Megosztás

Kapcsolódó cikkek

 

 

 

 

 

 


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató