Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Hírek, érdekességek

Fogbeültetés, fogimplantátum AKCIÓ Kecskeméten!! TRIPLA Garanciával!

A Dent-A-Lux Fogászat a világ legnagyobb fogimplantátum gyártójának, a svájci Straumann referencia rendelője. Nagyon fontos számunkra, hogy valódi minőséget elérhető áron kínáljunk a pácienseinknek. Ezért a Straumann 40. (!) és a kecskeméti Dent-A-Lux  fogorvosi rendelő 20. (!) születésnapja alkalmából különleges fogimplantátum-akcióval készültünk. 

  • Fogbeültetést szeretne? Válassza a legjobbat! A Straumann BL a világ #1 gyártójának prémium fogimplantátuma. Több millió fogbeültetés világszerte, 99.8% (!) sikeresség. Kompromisszummentes megoldás bármely fogpótlás típushoz. Örökélet garancia és nálunk most: rendkívül kedvező áron kapható! 
  • SGS Dental fogimplantátum: mindazt tudja, amit bárki a Straumannon kívül. 15 év garancia és nálunk most: verhetetlen áron kapható!
  • Egyedülálló TRIPLA Garancia!

      1.: Beépülési garancia: 100% biztosak vagyunk benne, hogy az általunk elvégzett fogbeültetés után a fogimplantátum beépül. Ezért bátran vállaljuk, ha mégse így lenne, a pénzét visszafizetjük!

      2.: Termék garancia: Minden általunk elvégzett fogbeültetés után a Straumann nemzetközi örökélet vagy SGS Dental 15 év garancia jár Önnek a beültetett fogimplantátumokra és alkatrészeire. 

      3.: Ár garancia: Ha Ön az akciónkban szereplő fogimplantátumok bármelyikét a meghirdetettnél kedvezőbb áron máshol megkapja, úgy garantáljuk és vállaljuk, hogy még kedvezőbb ajánlatot készítünk Önnek! Ennek feltétele, hogy a tényt jelezze cégünknek és a másik fogorvostól/fogászattól kapott írásos ajánlatot bemutassa kollégánknak.

 

Ha a cikk elnyerte a tetszését és úgy gondolja, hogy másnak is hasznos lehet, kérjük ossza meg! Mivel a FaceBook jelenlegi üzletpolitikája miatt az itt leírtak ún. egészségügyi információk és másképp nem terjeszthetőek. Köszönjük!

#fogorvos #Kecskemét #fogászat #kecskemét #fogbeültetés #fogimplantátum #Dent-A-Lux #dentalux #Dr. Kőhalmi Tamás © 2021

 

 

Megosztás


Kapcsolódó cikkek

 

 

 

 

 

 


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (234)