Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Hírek, érdekességek

ÁRRAL SZEMBEN - Fogimplantátum #AKCIÓ! TRIPLA Garanciával!

Sajnálatos és ismeretes, hogy Európában, így Magyarországon is elszabadultak az árak. Azért, hogy pácienseink ebből minél kevesebbet érezzenek, a kecskeméti Dentalux Fogászat FOGBEÜLTETÉS AKCIÓ-t indít! Azok, akik a fogpótlásukhoz fogimplantációt, fogbeültetésükhöz pedig a svájci világelső Straumann prémium fogimplantátumot választanak, elengedünk az árból annyit, amennyi a jelenlegi infláció: 16.7% -ot!* Ráadás: egyedülálló TRIPLA Garancia!

1.: Beépülési garancia: 100% biztosak vagyunk benne, hogy az általunk elvégzett fogbeültetés után a fogimplantátum beépül. Ezért bátran vállaljuk, ha mégse így lenne, a pénzét visszafizetjük!

2.: Termék garancia: Minden általunk elvégzett fogbeültetés után a Straumann nemzetközi örökélet jár Önnek a beültetett fogimplantátumokra és alkatrészeire.

3.: Ár garancia: Ha Ön az akciónkban szereplő fogimplantátumok bármelyikét a meghirdetettnél kedvezőbb áron máshol megkapja, úgy garantáljuk és vállaljuk, hogy még kedvezőbb ajánlatot készítünk Önnek! Ennek feltétele, hogy a tényt jelezze cégünknek és a másik fogorvostól/fogászattól kapott írásos ajánlatot bemutassa kollégánknak.

Mit érdemes tudni a svájci világelső Straumann fogimplantátumokról?

Világszerte több millió fogbeültetés évente, 99.8% (!) sikeresség, több mint 40 éves szakmai múlt jellemzi. Kompromisszummentes megoldás bármely fogpótlás típushoz. Élettartam garancia.

https://www.straumann.com/en/patients.html

Mit érdemes tudni a kecskeméti Dentalux Fogászatról?

A Dent-A-Lux (Dentalux) Fogászat Kecskemét belvárosában Dr. Kőhalmi Tamás egykori klinikus fogorvos alapította 2003-ban. Az azóta számos elismerést kapott rendelő kezdetben magas technológia igényű esztétikai megoldásaival vált ismertté. Majd az igényeknek megfelelően a fogbeültetés és csontpótlás egyre nagyobb részét tették ki a kezeléseknek. Sikereik elismeréseként a világelső svájci Straumann fogimplantátum és regeneratív anyagokat gyártó cég referencia rendelőjének választotta a kecskeméti fogszakorvosi rendelőt. Mára 29 éves szakmai múlt és több mint 10 000 (!) elégedett páciens a mérlegük.

https://www.dentalux.hu

A tájékoztatás nem teljeskörű, a leirtak nem minősülnek ajánlatnak. Az akció a készlet erejéig érvényes. Részletes téjékoztatással szívesen állunk a rendelkezésére! Bejelentkezés konzultációra: 06-76-321-477.

Ha a cikk elnyerte a tetszését és úgy gondolja, hogy másnak is hasznos lehet, kérjük ossza meg! Mivel a FaceBook jelenlegi üzletpolitikája miatt az itt leírtak ún. egészségügyi információk és másképp nem terjeszthetőek. Köszönjük!

#fogorvos #Kecskemét #fogászat #kecskemét #fogbeültetés #fogimplantátum #Dent-A-Lux #dentalux #Dr. Kőhalmi Tamás © 2022

*.: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220809/itt-az-ujabb-inflacios-hidegzuhany-folytatodik-a-kegyetlen-arrobbanas-magyarorszagon-560275

 

 

 

 

 

Megosztás


Kapcsolódó cikkek

 

 

 

 

 

 


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (254)