Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Hírek, érdekességek

Foghúzás után fogbeültetést, fogat szeretne azonnal? ÍME!

 

  • Foghúzás után nem akar várni, hogy ismét foga legyen? Válassza a legjobbat! A Straumann BLX a világ #1 gyártójának fogimplantátuma, amit arra fejlesztettek, hogy fogbeültetéstől a fogpótlásig mindent azonnal lehessen.  Mert az idő drága és nem mindenki szeretne várni.
  • A svájci világelső gyártó idén ünnepli fennállásának 40. (!) születésnapját. A Straumann BLX kifejlesztésekor tudása legjavát felhasználva az eredmény egy korszakalkotó fogimplantátum lett. Speciális anyaga és formája miatt még előnytelen csontadottság esetén is extrém stabil. Különleges felszíne pedig nagyon gyors, akár 3 hét  alatti (!) beépülést eredményez.
  • Az új implantátummal bármilyen fogpótlás elkészíthető és akár csontpótlással egyidőben is alkalmazható. 
  • Nagyszámú klinikai eset és tudományos vizsgálat alapján a Straumann BLX sikeressége azonnali terheléssel ugyanolyan magas, mint más etalonnak számító Straumann fogimplantátum a beültetés után 6 hónappal később elkészített fogpótlással.
  • Egyedülálló TRIPLA Garancia!

      1.: Beépülési garancia: 100% biztosak vagyunk benne, hogy az általunk elvégzett fogbeültetés után a fogimplantátum beépül. Ezért bátran vállaljuk, ha mégse így lenne, a pénzét visszafizetjük!

      2.: Termék garancia: Minden általunk elvégzett fogbeültetés után a Straumann nemzetközi örökélet garancia jár Önnek a beültetett fogimplantátumokra és alkatrészeire. 

      3.: Ár garancia: Ha Ön a hirdetésben szereplő fogimplantátumot a miénknél kedvezőbb áron máshol megkapja, úgy garantáljuk és vállaljuk, hogy még kedvezőbb ajánlatot készítünk Önnek! Ennek feltétele, hogy a tényt jelezze cégünknek és a másik fogorvostól/fogászattól kapott írásos ajánlatot bemutassa kollégánknak.

 

Ha a cikk elnyerte a tetszését és úgy gondolja, hogy másnak is hasznos lehet, kérjük ossza meg! Mivel a FaceBook jelenlegi üzletpolitikája miatt az itt leírtak ún. egészségügyi információk és másképp nem terjeszthetőek. Köszönjük!

#Straumann #Dent-A-Lux #fogászat #fogorvos #Kecskemét #fogimplantátum #fogbeültetés

 

 

Megosztás


Kapcsolódó cikkek

 

 

 

 

 

 


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (235)