Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét
Fogászat,
Fogszakorvosi rendelő
Hírek, érdekességek

2022: fogimplantátum, fogbeültetés AKCIÓ Kecskeméten. TRIPLA Garancia, 2021-es árak!

Hagyomány, hogy a  kecskeméti Dent-A-Lux Fogorvosi Rendelő akcióval lepi meg a pácienseket. Most sincs ez másképp. A kecskeméti Dent-a-Lux Fogászat «2022: fogimplantátum, fogbeültetés AKCIÓ Kecskeméten» indul! Különlegessége, hogy a világ legnagyobb fogimplantátum gyártó svájci Straumann és az ár-érték arányban verhetetlen SGS Dental  akciós fogimplantátumai nálunk még 2021-es árakon kaphatók. Amíg a készlet tart! Mivel fontos a számunkra, hogy valódi minőséget elérhető áron kínáljunk a pácienseinknek. Ráadásul TRIPLA garanciával!

  • Fogbeültetést szeretne? Válassza a világelsőt! A Straumann BL Titanium valódi prémium fogimplantátum, ami most nálunk most verhetetlen áron kapható. Több millió fogbeültetés világszerte, 99.8% (!) sikeresség. Kompromisszummentes megoldás bármely fogpótlás típushoz. Élettartam garancia. Nálunk még mindig 2021-es áron kapható! Amíg a készlet tart. 
  • Ár-érték arányban a legkedvezőbbet szeretné? Akkor az SGS Dental a jó választás! Ez a fogimplantátum mindazt tudja, amit bármelyik fogimplantátum  -a Straumannon kívül. 15 év garancia és nálunk most: verhetetlen áron kapható!
  • Egyedülálló TRIPLA Garancia!

      1.: Beépülési garancia: 100% biztosak vagyunk benne, hogy az általunk elvégzett fogbeültetés után a fogimplantátum beépül. Ezért bátran vállaljuk, ha mégse így lenne, a pénzét visszafizetjük!

      2.: Termék garancia: Minden általunk elvégzett fogbeültetés után a Straumann nemzetközi örökélet vagy SGS Dental 15 év garancia jár Önnek a beültetett fogimplantátumokra és alkatrészeire. 

    3.: Ár garancia: Ha Ön az akciónkban szereplő fogimplantátumok bármelyikét a meghirdetettnél kedvezőbb áron máshol megkapja, úgy garantáljuk és vállaljuk, hogy még kedvezőbb ajánlatot készítünk Önnek! Ennek feltétele, hogy a tényt jelezze cégünknek és a másik fogorvostól/fogászattól kapott írásos ajánlatot bemutassa kollégánknak.

 

Ha a cikk elnyerte a tetszését és úgy gondolja, hogy másnak is hasznos lehet, kérjük ossza meg! Mivel a FaceBook jelenlegi üzletpolitikája miatt az itt leírtak ún. egészségügyi információk és másképp nem terjeszthetőek. Köszönjük!

A tájékoztatás nem teljeskörű, a leirtak nem minősülnek ajánlatnak. Részletes téjékoztatással szívesen állunk a rendelkezésére! Bejelentkezés konzultációra: 06-76-321-477.

#fogorvos #Kecskemét #fogászat #kecskemét #fogbeültetés #fogimplantátum #Dent-A-Lux #dentalux #Dr. Kőhalmi Tamás © 2022

 

 

Megosztás


Kapcsolódó cikkek

 

 

 

 

 

 


Auf Deutsch • In English

Equus Dent-A-Lux Kft. © 2020 | Adatvédelmi tájékoztató (251)